Organizare nunti Cluj Napoca


Organizare nunti Cluj Napoca by Noblesse Flowers & Events
 
Organizarea nuntii tale este pasiunea noastra. Lasa-ne pe noi sa ne ocupam in detaliu de nunta ta, sa iti oferim cele mai interesante oferte in materie de aranjamente florale, decoratiuni si alte servicii. Insa inainte de a lua decizii si de a crea conceptul si de a alege tematica potrivita, iti oferim consultanta gratuita si discutam atat cat ai nevoie pentru a te convinge ca iti putem oferi ceea ce iti doresti pentru nunta dar mai ales incredere.

Oferte pachete organizare nunti Cluj 2022

Pentru organizarea nuntii in Cluj Napoca in special dar si oriunde in Transilvania venim cu cele mai originale idei, cele mai noi tendinte si cel mai bun raport calitate pret. Pentru a va da seama si a va organiza mai usor va propunem niste Oferte pachete organizare nunti Cluj 2022 care te vor ajuta sa iti calculezi bugetul dar iti vor economisi timp, energie si nu in ultimul rand bani.
 
organizare nunti cluj
 
 Ce este un wedding planner? 
Pentru a intelege ce presupune activitatea unui wedding planner, va invit sa va faceti comozi si sa cititi randurile ce urmeaza(chiar si printre ele), cu interes si  cu deschidere.

Intrebari, raspunsuri, nuante, sugestii, decizii si mai ales timp…vorbim de peste 250 ore de pregatire pentru o nunta medie. Ai timp, stii ce vrei si nu accepti sugestii? Atunci e clar, relaxeaza-te, nu mai e nevoie sa citesti ceea ce urmeaza.

Insa daca iti doresti evenimentul perfect, planificare si coordonare in detaliu astfel incat tu sa nu ai stresul organizarii nuntii tale, ai incredere in vorbele de mai jos care, la un scurt telefon, pot deveni fapte.

Eu, in calitate de wedding planner vreau sa devin confidenta ta. Am timpul si rabdarea necesara sa te ascult, sa aflu ce-ti doresti, sa planific fiecare pas si sa organizez fiecare detaliu astfel incat nunta ta sa fie exact cum ti-ai dorit.

 

 Ce face un wedding planner? 
 
E alaturi de tine de la începutul planificării nuntii, cu sfaturi privind bugetul nunții, alegerea furnizorilor, negocierea contractelor, propuneri privind decorul și aranjamentele florale,se ocupa de buget astfel incat sa fii multumita, sugerează idei si gaseste solutii.

In plus, vei economisi bani si timp, consultandu-te cu o singura persoana in loc de 5-8 furnizori.

Da, wedding planner-ul este alături de tine de la începutul logodnei până la sfârșitul nunții iar tu te poti bucura de fiecare moment al zilei mult asteptate.

 Friend planner-ul Noblesse 

 Clientii nostri, prietenii nostri! Conceptul de wedding planner a fost reinventat! De catre Noblesse. Pentru ca vrem sa fim mai mult de atat. Da, este adevarat. Friend Planner-ul Noblesse, prietenul evenimentelor de succes.

Asa a prins contur friend planner-ul  Noblesse Flowers & Events, rezultatul perfect al pasiunii pentru flori si oameni.

Oferim evenimentului tau acel mix special  de idei, servicii si produse inedite, complete si extrem de atragatoare astfel incat efectul final sa cuprinda toate elementele amintirilor memorabile.

 Cum incepe colaborarea? 
 
In primul rand cu incredere si sentimentul ca te poti baza pe mine. Apoi cu dorinta de a imbunatati aspectele si detaliile legate de nunta ta, in special de a accepta sugestii, idei si solutii.
 
 Cum stii daca ai nevoie de un wedding planner? 

De la prima noastra intalnire, iti ofer CONSULTANTA INDIVIDUALA, GRATUITA pentru a discuta aspectele generale ale evenimentului tau, pentru a te ajuta sa creionezi cateva idei de baza pe care sa le dezvolti de-a lungul pregatirilor cu nunta. In functie de ceea ce iti doresti pentru nunta ta,vom stii unde incepe colaborarea noastra, cat de tare ai nevoie de mine, in ce conditii si unde se va incheia.

 Ce costuri presupune un wedding planner? 
 

In niciun caz, comisioane extra peste pretul oferit de furnizori.

Personal, eu merg pe varianta de a practica fie o taxa fixa – daca este vorba de un serviciu individual si un buget variabil fie un comision intre 5-10 % din buget; toate acestea depind de complexitatea evenimentului si tipul serviciilor contractate.

Iti ofer posibilitatea unei colaborari eficiente si plina de surprize placute sub 2 pachete de servicii principale: 

Noblesse Flowers & Events PARTIAL PLANNING – Organizare nunti Cluj

Colaborare Partiala. Pachetul ideal pentru colaborare pe parte de aranjamente:

 • florale
 • inchiriere decoratiuni
 • aranjare sala
 • invitatii handmade

Sau alt tip de servicii ce nu implica o planificare in detaliu a nuntii tale si gasirea tuturor furnizorilor necesari serviciilor complete.

Noblesse Flowers & Events FULL PLANNING – Organizare nunti Cluj

Colaborare Completa. Pachetul ideal pentru mirii care din dorinta de a avea evenimentul perfect, planificat si organizat de catre un profesionist, nu se implica in organizarea nuntii lor si au incredere in noi:

 • le propunem variante
 • gasim solutii
 • facem drumuri cu si fara succes in gasirea furnizorului perfect pentru ceea ce ai nevoie
 • Iti programam intalniri iar tie iti ramane o singura grija: sa ajungi la nunta la ora programata.
 • Daca e nevoie avem grija sa fii in grafic sau chiar complotam astfel incat tu sa te lasi putin asteptata

Contacteaza-ne

Pagina de facebook !

Astfel, dragi viitoare mirese si nu numai, pe langa alegerea cu grija a viitorului sot, alegeti cu grija organizatorul nuntii voastre; acestea sunt cele mai bune decizii de luat cand simtiti ca e momentul sa va casatoriti.
Wedding planner-ul Noblesse crede in vise practice, realizabile, cu buget moderat dar cu multa implicare si va sfatuieste sa alegeti ce va place si cum va place, sa fiti voi insiva pentru ca numai asa puteti sa fiti fericiti.

 

Serviciile si produsele caracteristice in organizarea nuntii oferite de Noblesse Flowers & Events cuprind:

 • Cereri in casatorie ca-n povesti;
 • Ore nelimitate de discutii gratuite si intrebari nelimitate
 • Planificare buget;
 • Decor & Styling;
 • Inchiriere Decoratiuni si aranjamente sala;
 • Aranjamente Florale;
 • Invitatii Hand-made, lista de invitati, carduri si numere de masa;
 • Marturii, sticlute personalizate;
 • Foto & Video;
 • Inchiriere Masini de Epoca;
 • Sonorizare, Formatii & Dj;
 • Lumini & Efecte Speciale;
 • Gheata carbonica, artificii;
 • Petreceri tematice – petrecerea burlacitelor/burlacilor;
 • Luna de miere;
Facebook