Decoratiuni nunta pentru inchiriat


Cauti decoratiuni nunta pentru inchiriat? Iti propunem o gama variata de decoratiuni pentru inchiriat pentru a insufleti nunta ta sau alt eveniment special.

Decoratiuni originale, inedite, cu personalitate – cadrul perfect pentru evenimentul tau  sau pentru photo-corner ul perfect

La noi gasesti decoratiuni nunta pentru inchiriat tematice, elemente din lemn si fier forjat, piese de mobilier, accesorii si decor de poveste pentru evenimente cu tematica.

Fie ca este vorba de amenajarea unei intregii locatii sau de amenajarea unei sali, a unui spatiu exterior, a unui colt special…a unei nunti cu tematica, a unui Candy Bar, a unui Photo Booth Corner, a unui decor special cu o tematica anume sau pur si simplu  pentru a decora masa mirilor si mesele invitatilor iti oferim spre inchiriere decoratiuni si elemente decorative atat de necesare dar si pe cele mult visate.

In plus, de la semne decorative, placute decorative, pom-pom-uri, litere 3D, obiecte hand-made, materiale si texturi diverse sub toate formele posibile…de la suporti fier forjat la sfesnice, colivii si ceainice…de la vase, vaze, sticlarie si motive tematice…invitatii handmade, place card-uri, liste de invitati…tot la noi poti apela.

Dispunem atat de decoratiuni nunta sau alte evenimente pentru inchiriat cat si de idei originale pentru a crea set-up-ul perfect; trebuie doar sa ne transmiti ce iti doresti si de restul ne ocupam noi.

Imbogatim constant colectia de obiecte decorative, cu fiecare vizita, vacanta sau plimbare. In plus, daca ai un obiect decorativ interesant, vechi si in opinia ta nefolositor contacteaza-ne, s-ar putea sa fie acel element de decor care ne lipsea.

Ideile tale, decoratiunile noastre!

Viziteaza decorul nostru cu tarifele pentru inchiriat decoratiuni 2020

DECO FIER FORJAT: INIMA FOTO; BANCUTA, ARCADA, STALPISORI DECORATIVI; MASUTA, ETAJERA, SCAUN, BICICLETA, COLIVII, LISTA DE INVITATI ETC.

STICLARIE: VAZE SI VAZE STICLA – CANDY BAR, BOLURI, CUPE, CILINDRI, STICLARIE CANDY BAR(BOMBONIERE ETC. ) OGLINDA ROTUNDA DECOR

MATERIALE DECOR SALA: HUSE SI FUNDE PENTRU SCAUNE, FETE DE MASA, NAPROANE, SERVETELE, DRAPAJE, VOAL, TULLE

ACCESORII DECORATIVE: PENE DE STRUT, CASUTE DE AR – Cufar de lemn retro/ Cutii de dar cartonate, PAHARE PERSONALIZATE MIRI, BALOANE PERSONALIZATE + HELIU, PERNUTE VERIGHETE, COSULETE ETC.

MARTURII DE NUNTA: MARTURII, STICLE, ETICHETE, PUNGI, MENIURI, PLICURI BANI

Te asteptam sa inchiriezi decoratiunile pentru nunta sau evenimentul perfect si promitem bonusuri surpriza!

 

Facebook