Aranjamente florale Cluj


Aranjamente florale Cluj by Noblesse!

Ofera bucurie-n dar. Cum? Oferindu-le un buchet de flori si emotie iar mesajul nu mai are nevoie de completari prin cuvinte.

Realizam la comanda aranjamente florale si buchete personalizate pe gustul tau, in nuantele dorite si la preturi atractive. Toate comenzile includ Livrare gratuita in Cluj-Napoca!

Idei originale, solutii inedite dar si Aranjamente florale pentru evenimentul tau: fie ca este vorba de un aranjament micut si dargut dar cu un mesaj puternic, fie ca ne orientam spre aranjamente florale voluminoase, elegante sau extravagante sau de ce nu, aranjamente florale pentru  evenimente ample, vorbim de evenimente cu flori…pentru ca da, bucuria vine din flori si din lucruri facute cu drag!

Tot ce trebuie sa faci este sa comanzi aranjamentul floral sau buchetul dorit cu minim 10 ore inainte de eveniment si iti garantam cadouri florale proaspete, speciale, frumoase si originale.

Iti punem la dispozitie   buchete si aranjamente florale pentru toate tipurile de evenimente la care trebuie sa mergi si iti garantam ca efectul va fi WOW.

In materie de flori gasesti la noi flori de sezon in nuante variante la care adaugam un accent exotic de verdeata. Pentru comenzi speciale, in care regasim flori rare sau flori din categoria extrasezon, totul este posibil, vom realiza si acest tip de aranjament floral insa avem nevoie de minim o saptamana pentru a face posibila comanda si pentru a garanta un aranjament floral plin de prospetime si eleganta.

Testeaza-ne pasiunea si imaginatia. Comanda un aranjament floral sau un buchet personalizat cu Livrare gratuita in Cluj si un mesaj bonus!! si vei simti gustul dulce al multumirii.

Facebook