Ateliere aranjamente florale


 

Iubesti florile? Deci iubesti viata! Vrei sa inveti sa creezi propriul aranjament floral? Esti creativa si iti place sa lucrezi cu florile? Vrei sa deprinzi tehnicile de baza in munca cu florile?

Ofera-ti bucuria de a crea un aranjament floral ce-ti va aduce primavara-n suflet.
Inscrie-te la atelierul nostru de creatie florala, unde vom invata impreuna sa dam forma perfecta a primului sau de ce nu, a celui mai special unui aranjament floral facut de tine.

Energizate de mireasma florilor, incantate de nuantele lor si placut surprinse de mesajele fiecarei flori in parte, vom lasa creativitatea sa contureze un aranjament floral plin de semnificatie, care va umple de energie orice colt al casei.

 De ce sa particip? 
  • Vei invata sa faci propriul aranjament floral – sa oferi cadouri florale realizate de tine sau sa-ti decorezi casa.
  • Vei afla micile secrete ale florilor.
  • Iti vei oferi un frumos cadou de weekend, savurand energia orelor florale intr-o atmosfera prietenoasa alaturi de persoane care iubesc frumosul, viata, florile…la fel ca tine.

Munca cu florile este declarata cea mai frumoasa meserie din lume.

Te umple de bucurie, iti da pofta de viata iar rezultatul floral al sufletului si mainilor tale e intotdeauna fascinant pentru ca nimic nu poarta o frumusete atat de sublima precum o floare!

Atelierele de creatie florala organizate de Noblesse Flowers & Events in Cluj – Napoca cat si in Transilvania, sunt surse sigure de energie, creativitate, relaxare in timpul liber, curiozitati si informatie nepretuita despre flori.

Buchete colorate

Organizam aceste ateliere de creatie din pura pasiune pentru munca cu florile, din dorinta de a crea aranjamente si buchete florale cu suflet, din pura placere pentru frumos, pentru viata si pentru starea de bucurie pe care o transmite fiecare floare in parte…

Marea majoritate a atelierelor noastre sunt caracterizate de o tematica anume in functie de perioada in care sunt organizate (Craciun, 8 Martie, Sarbatorile Pascale etc.) dar ne propunem sa va surprindem cu ateliere de creatie florale pe teme variate, din ce in ce mai des, care sa va confere simpla bucurie a unui atelier floral caracteristic unui weekend activ dar frumos si relaxant.

Completeaza formularul alaturat si te vom tine la curent cu atelierele noastre de creatie florala.

 

Nou!!In functie de solicitari, organizam ateliere de creatie florala in cadrul evenimentelor dvs. oriunde in Transilvania. Cream programe  speciale de workshop floral care sa se muleze perfect pe cererea voastra; tot ce trebuie sa faceti e sa lansati provocarea iar noi vom fi incantate sa va raspundem pozitiv.

 

Facebook
Google+